Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Darmproblemen-PDS

darmproblemen-pds - Sensum

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie
• psychosomatische fysiotherapie
• haptonomie

Fysiotherapie
Stress en spanning kunnen van invloed zijn op de darmen en klachten soms verergeren. Je kunt leren om de spanning in het lichaam te verminderen middels ontspanningsoefeningen of door je meer bewust te worden van spanningsopbouw. Ook kan het helpen om lokaal te leren ontspannen rond de buik of om de adem te reguleren welke van invloed is op de darmbewegingen.
 
Over Astrid
In mijn werk als fysiotherapeut heb ik mij altijd afgevraagd waarom de ene cliënt snel herstelde en de ander helemaal niet. Dat maakte dat ik breder naar de mens wilde leren kijken en de opleiding haptonomie en psychosomatische fysiotherapie ben gaan volgen. Al mijn opleidingen en nascholingen overtuigen mij elke keer weer hoeveel het lichaam ons te vertellen heeft en ik draag dit heel graag uit binnen mijn werk.

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie

Static overlay