Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Gewichtsproblemen

Ademproblemen - Sensum

LAB17
Anneke Drost
ACT leefstijl & gedragstherapeut
• GLI COOL-traject
• leefstijl & gedrag
• leefstijl na kanker

Leefstijl Coaching
In mijn coaching en training richt ik mij op het ontwikkelen van een duurzaam gezonde leefstijl en het maken van keuzes. In een gelijkwaardige relatie gaan we op zoek naar aanpassingen op het gebied van voeding, beweging, stress, slapen en ontspanning. Het doel is dat je gewicht verliest, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen hebt en meer energie. Door het toenemen van je veerkracht is er een duurzame verandering mogelijk.

 
Over Anneke
In mijn begeleiding bij overgewicht ben ik me steeds meer gaan richten op een gezonde leefstijl omdat een dieet vaak niet de oplossing blijkt.
Ik geloof in de combinatie van een gezond lichaam en een gezonde geest. Het geeft zelfvertrouwen, energie om door te zetten en het maakt je weerbaar als het lastig is. Samen op zoek naar jouw unieke oplossing voor duurzaam gewichtsverlies en een gezonde leefstijl. Daar word ik blij van!

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie

Static overlay