Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Hoofd-nekpijn

Chronische lage rug- en/of bekkenklachten-acupunctuur

Fieke Acupunctuur
Fieke van Luxemburg-Panjer
Acupuncturist
bestrijding van
• pijnklachten
• burnoutklachten
• overgangsklachten
• hooikoortsklachten

Acupunctuur
Om de hoofd- en/of nekpijn klachten te verlichten, richt een acupunctuurbehandeling zich op de energie en deze te laten dalen en de balans in het lichaam te herstellen.
 
Over Fieke
Toen ik als fysiotherapeut kennis maakte met acupunctuur, was ik overdonderd door de hoeveelheid aan klachten die ik hiermee extra zou kunnen aanpakken! Dit was voor mij motivatie genoeg om de opleiding te volgen en jarenlang ook zelf les te geven. Ik zie mijzelf dan ook als een 'no nonsense' acupuncturist, die ervan houdt de puzzel van klachten op te lossen en hiermee zo veel mogelijk patiënten te kunnen helpen.

Balans acupunctuur
Fieke van Luxemburg-Panjer
Acupuncturist

Static overlay