Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Hoofd en/of nekpijn

hoofd-nekpijn - Sensum

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie
• psychosomatische fysiotherapie
• haptonomie

Fysiotherapie
Indien klachten niet goed herstellen of elke keer terugkeren kan het zinvol zijn om samen te kijken naar mogelijk onderhoudende factoren. Hierbij kun je denken aan langdurige stress of aan een hoge gewoontespanning (die we ons vaak niet meer bewust zijn). Er wordt ook aandacht besteed aan je gedachten, gevoelens en omstandigheden in je leven. Deze factoren kunnen van invloed zijn op de pijn en de mate van spanning in je lichaam.
 
Over Astrid
In mijn werk als fysiotherapeut heb ik mij altijd afgevraagd waarom de ene cliënt snel herstelde en de ander helemaal niet. Dat maakte dat ik breder naar de mens wilde leren kijken en de opleiding haptonomie en psychosomatische fysiotherapie ben gaan volgen. Al mijn opleidingen en nascholingen overtuigen mij elke keer weer hoeveel het lichaam ons te vertellen heeft en ik draag dit heel graag uit binnen mijn werk.

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie

Static overlay