Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Hoofd-nekpijn

Hoofd Nekpijn - Vitaal Belang

Vitaalbelang
Janine Grothauzen
Vitaliteitskundige & fysiotherapeut

• vitaliteitsvraagstukken
• bekkenklachten
• nekklachten
• rugklachten

Fysio- en McKenzietherapie
Als mensen met vragen komen over hun nek- of hoofdpijn, en soms met uitstralende klachten in de schouder, arm of hand, dan is mijn allereerste doel de oorzaak te herleiden. Met gerichte bewegingen en mobilisaties worden de (uitstralende) klachten zo snel mogelijk verholpen. Soms is een trigger point behandeling of ontspanningstherapie doeltreffend. Voor een optimaal resultaat werk ik regelmatig samen met andere collega’s binnen Omnis. Mijn doel is dat mensen de regie terugkrijgen over de klachten en weer zelfstandig verder kunnen.

 
Over Janine
Mijn passie is om mensen zo goed mogelijk te helpen, zodat ze weer verder kunnen met hun leven. Enerzijds doe ik dit als fysiotherapeut, anderzijds als vitaliteitsprofessional. Met cliënten ga ik op zoek naar antwoorden op vragen als: Waarom blijft het lichaam soms klachten aangeven? Wat wil je lijf je vertellen?. Naast klachtenverlichting betekent vitaler worden: een leven opbouwen dat voor jou waardevol, leuk en belangrijk is. Ik leer je veranderen én volhouden, zodat je ook weet wat je kunt doen bij tegenslagen.Samenwerken met collega’s voor een optimaal resultaat is voor mij waardevol en ik ben dan ook blij dat ik een goede samenwerking met het team van Omnis aan ben gegaan.

Vitaalbelang
Janine Grothauzen
Vitaliteitskundige & fysiotherapeut

• vitaliteitsvraagstukken
• bekkenklachten
• nekklachten
• rugklachten