Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Myofascial Energetic Release

Chronische lage rug- en/of bekkenklachten - Fysio-In

Relax in Balance
Mickael van Eekelen
Fascia Release Therapeut & Masseur
• Pijnklachten
• Depressieklachten
• Emotionele klachten

Relax in Balance
Mickael van Eekelen
Fascia Release Therapeut & Masseur
• Pijnklachten
• Depressieklachten
• Emotionele klachten

Over Relax in Balance
Praktijk voor transformatief lichaamswerk en ontspanning. Leef jij je ultieme leven vanuit je eigen unieke blauwdruk? Zonder angst, stress, fysieke beperkingen en pijn? Bereik je hoogste potentiaal door je los te maken van oude patronen, overtuigingen en emoties. Ervaar hoe het is om je echt ontspannen, veilig en sterk in je eigen lichaam te voelen. De kwaliteit van je leven is onlosmakelijk verbonden met je emoties, gevoel en waarneming van je fysieke realiteit. Met je aandacht naar binnen en focus op wat je voelt, ben je in staat om jezelf volledig te zien. Acceptatie, zelfliefde en overgave aan het leven, zorgen ervoor dat jij in je kracht kunt staan en kunt bloeien zoals het leven het voor jou bedoelt heeft. Mijn naam is Mickael en ik geef verschillende holistische behandelingen die jou kunnen helpen om meer uit je leven te halen. Met mijn focus op jouw fysieke en geestelijke gezondheid laat ik je graag ervaren hoe het is om persoonlijk te groeien, te genezen en te ontspannen.
 
Over Mickael
Mijn naam is Mickael en ik woon met mijn gezin in Leusden. Ik vind het super fijn om mensen te begeleiden op hun pad van zelfontwikkeling en heling. In mijn eigen verleden heb ik ook grote veranderingen doorgemaakt en hierbij veel waardevolle hulp ontvangen. Met veel passie voor het menselijk lichaam en het leven, help ik nu zelf andere mensen. Het werken met iets tastbaars zoals het lichaam, maakt het voor mij extra bijzonder en betekenisvol. Naast lichaamswerk houd ik me veel bezig met zelfontwikkeling, natuur en ons universum.