Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Onverklaarbare-lichamelijke-klachten - Expres mezelf

Albert Bakker Cranio
Albert Bakker
Cranio sacraal therapeut
• tinnitus
• burnout & stress klachten
• trauma verwerking

Craniosacraal therapie
Met cranio werk je niet alleen met het zenuwstelsel, maar ook met het bindweefsel. Bindweefsel speelt een belangrijke rol voor je gezondheid en welbevinden. Het verbindt alle structuren in je lichaam met elkaar en vormt een uitgebreid netwerk. De balans in je zenuwstelsel en het bindweefsel wordt geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor het zelfhelende proces van je lichaam.
 
Over Albert
Door mijn eigen ervaring met tinnitus heb ik de beroepsopleiding craniosacraaltherapie gevolgd en ben ik gestart met mijn praktijk om aan de hand van mijn eigen ervaringenanderen te kunnen helpen. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling volg ik regelmatig nascholing en workshops op het gebied van lichaamswerk, zowel cranio, maar ook rebalancing, yin-yoga en qi gong.

Albert Bakker Cranio
Albert Bakker
Cranio sacraal therapeut
• tinnitus
• burnout & stress klachten
• trauma verwerking

Static overlay