Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Psychotrauma / chronisch trauma

Onverklaarbare-lichamelijke-klachten - Expres mezelf

Albert Bakker Cranio
Albert Bakker
Cranio sacraal therapeut
• tinnitus
• burnout & stress klachten
• trauma verwerking

Craniosacraal therapie
Door met cranio zacht contact te maken met het lichaam kan het lichaam zich veilig gaan voelen en via somato emotional release, of kortweg praten met het trauma, kan het trauma zich beginnen los te laten. Vaak zijn daar een aantal sessies voor nodig.
 
Over Albert
Door mijn eigen ervaring met tinnitus heb ik de beroepsopleiding craniosacraaltherapie gevolgd en ben ik gestart met mijn praktijk om aan de hand van mijn eigen ervaringenanderen te kunnen helpen. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling volg ik regelmatig nascholing en workshops op het gebied van lichaamswerk, zowel cranio, maar ook rebalancing, yin-yoga en qi gong.

Albert Bakker Cranio
Albert Bakker
Cranio sacraal therapeut
• tinnitus
• burnout & stress klachten
• trauma verwerking

Static overlay