Fysiotherapie,Fysiotherapeut,Leusden
Fysiotherapie-header 01
Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Chronische lage rug- en/of bekkenklachten

Chronische lage rug- en/of bekkenklachten -Live in beweging
Fysiotherapie,Fysiotherapeut,Leusden

Live in beweging
Tanja Steinmeijer
Fysiotherapeut en docent
• fysiotherapie
• yoga
• fysio pilates

Fysiotherapie
Om het lichaam soepel en klachtenvrij te laten bewegen is het nodig om zowel de diepere als de meer oppervlakkige bewegingsketens goed te laten samenwerken. Bij elke vorm van chronische pijn zie je daarin een disbalans. Door de continue alertheid van het zenuwstelsel ontstaat er een vicieuze cirkel. Ik kan je helpen (vaak in samenwerking met andere disciplines bij Omnis) je bewegingsvrijheid weer te hervinden.
 
Over Tanja
Als ik op een terras zit, kan ik het niet laten om bewegingspatronen van mensen om me heen te bekijken en te beoordelen. Vanuit mijn eigen fysieke problemen in het verleden, heb ik als fysiotherapeut een enorme nieuwsgierigheid ontwikkelt naar hoe je soepel en pijnvrij kunt bewegen. Ik heb me bekwaamd in allerlei vormen van bewegingstherapie en oefenvormen. Binnen mijn praktijk en beweegstudio geef ik dan ook met veel plezier individuele- en groepstrainingen.

Fysiotherapie,Fysiotherapeut,Leusden

Live in beweging
Tanja Steinmeijer
Fysiotherapeut en docent

Static overlay