Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Stress/burn out

Stress/burn out-PRI coaching

Nugezamenlijk
Adelheid Dolmans
PRI therapeut i.o.
• PRI coaching & therapie
• voor moeders en vaders

PRI-therapie
Uitgangspunt bij Past Reality Integration (PRI) is dat de oorzaak van stress en irritatie of boosheid ligt in de vroege jeugd ( in stressvolle ervaringen of trauma’s). In PRI leer je je bewust te worden van je waarneming in het heden, contact te maken met de stressvolle ervaring uit je vroege jeugd en oude overlevingsreacties te vervangen door functionele reacties die passen bij het nu.
 
Over Adelheid
Als jonge moeder worstelde ik in mijn ouderschap. Ik had last van allerlei emoties die mijzelf en mijn kinderen belemmerden. De inzichten vanuit PRI waren een openbaring voor mij en de methode PRI gun ik iedereen. Het brengt je dé tools om de onbelaste ouder te zijn die je wil zijn en je kinderen te kunnen geven wat ze nodig hebben. Naast PRI coaching/therapie doe ik met plezier laagdrempelige wandel -coaching en -mediation.

Nugezamenlijk
Adelheid Dolmans
PRI therapeut i.o.

Static overlay