Fysiotherapie-header 01
Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Stress/burn out

Stress/burn out - Sensum

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie
• psychosomatische fysiotherapie
• haptonomie

Fysiotherapie
Bij stress zijn er naast mentale klachten vaak ook lichamelijke klachten, zoals oververmoeidheid, gespannen spieren, slecht slapen, het gevoel hebben altijd aan te staan of gauw overprikkeld zijn. Door ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen of oefeningen die gericht zijn op het bewust worden van je grenzen kan er gewerkt worden aan het hervinden van de balans en het bevorderen van het eigen herstel.
 
Over Astrid
In mijn werk als fysiotherapeut heb ik mij altijd afgevraagd waarom de ene cliënt snel herstelde en de ander helemaal niet. Dat maakte dat ik breder naar de mens wilde leren kijken en de opleiding haptonomie en psychosomatische fysiotherapie ben gaan volgen. Al mijn opleidingen en nascholingen overtuigen mij elke keer weer hoeveel het lichaam ons te vertellen heeft en ik draag dit heel graag uit binnen mijn werk.

Sensum
Astrid Kersten
Fysiotherapeut & haptonomie

Static overlay