Ademproblemen - Osteopathie van Rosmalen

Van Randwijck Voedingsadvies
Vera van Randwijck
Voedingdeskundige
• orthomoleculaire therapie
• darmproblemen

Over Van Randwijck Voedingsadvies
Samen kijken we hoe we je gezondheid kunnen verbeteren en het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen versterken. Hiervoor kunnen we verschillende onderzoeken inzetten. Zoals het in kaart brengen van intoleranties voor voeding, de vitamine- en mineralenstatus van het lichaam, de aanwezigheid van onwenselijke stoffen (zoals zware metalen), DNA-onderzoek en onderzoek naar allergische reacties.
Uit ervaring weet ik dat heel veel mogelijk is, als het lichaam maar de kans krijgt en begrepen wordt. Op een heldere manier neem ik je mee in de strategieën die we kunnen inzetten en in de bijsturing die tijdens de behandeling nodig kan zijn.
 
Over Vera
Met een interesse voor gezondheid, biochemie en voeding heb ik voeding gestudeerd in Wageningen en ben ik me later gaan toeleggen op orthomoleculaire therapie, met specialisatie in darmen en hormonale problemen. Ik kom er steeds meer achter hoe wonderlijk mooi ons lichaam in elkaar zit en ben altijd weer verbaasd over het zelfherstellend vermogen van ieder lichaam. Mijn insteek is om mijn klant zo snel mogelijk onafhankelijk te laten zijn van mij. De kunst is om de juiste handelingen te verrichten en dat blijf ik een bijzondere uitdaging vinden!

Van Randwijck Voedingsadvies
Vera van Randwijck
Orthomoleculair Hormoontherapeut
• orthomoleculaire therapie
• hormoonbalans methode

Static overlay