Fysiotherapie,Leusden,Fysiotherapeut,fysio pilates,pilates
Fysiotherapie-header 01
Chronische lage rug- en/of bekkenklachten -Live in beweging
Fysiotherapie,Leusden,Fysiotherapeut,fysio pilates,pilates

Live in beweging
Tanja Steinmeijer
Fysiotherapeut en docent
• fysiotherapie
• yoga
• fysio pilates

Over Live in Beweging
Mijn naam is Tanja Steinmeijer van Live in beweging en ik ben sinds 1989 werkzaam als fysiotherapeut. Door de jaren heen ben ik mij steeds blijven ontwikkelen en heb diverse opleidingen gevolgd, waaronder manuele therapie, acupunctuur, yoga en fysio-pilates.
 
Over Tanja
Als ik op een terras zit, kan ik het niet laten om bewegingspatronen van mensen om me heen te bekijken en te beoordelen. Vanuit mijn eigen fysieke problemen in het verleden, heb ik als fysiotherapeut een enorme nieuwsgierigheid ontwikkelt naar hoe je soepel en pijnvrij kunt bewegen. Ik heb me bekwaamd in allerlei vormen van bewegingstherapie en oefenvormen. Binnen mijn praktijk en beweegstudio geef ik dan ook met veel plezier individuele- en groepstrainingen.

Fysiotherapie,Leusden,Fysiotherapeut,fysio pilates,pilates

Live in beweging
Tanja Steinmeijer
Fysiotherapeut en docent

Static overlay