Je annulering is mislukt.

Lees hieronder de annuleringsvoorwaarden en meer informatie over de algehele afhandeling van je annulering.

Annuleringen voor gereserveerde dagdelen, hele dagen of avonden:
Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor het begintijdstip van de reservering bij 1 of meer dagen, dagdelen en/of avonden.

Wordt er binnen 30 tot 15 dagen voor aanvang van de reserveringstermijn geannuleerd, dan wordt 50% van de huursom terugbetaald. In geval van annulering binnen 14 tot 8 dagen, wordt 25% van de huursom terugbetaald. In geval van annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de huurperiode, wordt er geen restitutie gegeven, ongeacht de reden van eventuele annulering, waaronder ook overmacht.

Annuleren kan door te klikken op de daarvoor bestemde link in de reserveringsbevestiging – en vervolgens de gewenste annulering of wijziging door te voeren, of – indien dit niet lukt – door tijdig een mail te sturen naar [email protected]. De gebruiker ontvangt in alle gevallen van Omnis een bevestiging van de annulering of wijziging. Het is niet mogelijk een annulering of wijziging telefonisch door te geven. Het terug te betalen bedrag wordt binnen de lopende maand door Omnis overgemaakt.