Fysiotherpie - Vitaal belang

Vitaalbelang
Janine Grothauzen
Vitaliteitskundige & fysiotherapeut

• vitaliteitsvraagstukken
• bekkenklachten
• nekklachten
• rugklachten

Over Vitaalbelang
Persoonlijk vind ik iedere klacht aan het houding- en beweegstelsel boeiend, want achter iedere klacht zit een mens met een verhaal. Vitaalbelang is een praktijk voor fysiotherapie en McKenzietherapie. Ik werk veelvuldig volgens de MDT McKenziemethode, vooral omdat deze bekend staat om zijn snelle resultaten. Lage rugklachten met regelmatig uitstralende pijn in het been, of nekklachten met pijn in de arm kunnen hiermee effectief verholpen worden. Voor de benadering van langdurigere klachten en vitaliteitsvraagstukken geloof ik in een integrale samenwerking met collega’s.
 
Over Janine
Mijn passie is om mensen zo goed mogelijk te helpen, zodat ze weer verder kunnen met hun leven. Enerzijds doe ik dit als fysiotherapeut, anderzijds als vitaliteitsprofessional. Met cliënten ga ik op zoek naar antwoorden op vragen als: Waarom blijft het lichaam soms klachten aangeven? Wat wil je lijf je vertellen? Naast klachtenverlichting betekent vitaler worden: een leven opbouwen dat voor jou waardevol, leuk en belangrijk is. Ik leer je veranderen én volhouden, zodat je ook weet wat je kunt doen bij tegenslagen. Samenwerken met collega’s voor een optimaal resultaat is voor mij waardevol en ik ben dan ook blij dat ik een goede samenwerking met het team van Omnis aan ben gegaan.

Vitaalbelang
Janine Grothauzen
Vitaliteitskundige & fysiotherapeut

• vitaliteitsvraagstukken
• bekkenklachten
• nekklachten
• rugklachten