Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Psychotrauma / chronisch trauma

Psychotrauma / chronisch trauma - Expres mezelf

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP
• psychotrauma
• angst

Psychologie
Als er sprake is van psychotrauma werk ik- zowel bij jongeren als bij volwassenen- graag met Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR). Deze vorm van traumatherapie is zeer effectief en helpt je om datgene wat nog niet voldoende verwerkt is, alsnog een plaats te geven. Hierdoor komt er weer rust en wordt ‘overleven’ weer ‘leven’.
 
Over Marionne
Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beide 'ingangen' gebruik ik om jongeren en volwassenen met naar binnen gerichte problemen (o.a. angst, depressie, psychotrauma) te helpen. Ik ben Orthopedagoog, Danstherapeut & EMDR Master Practitioner. Oplossingsgericht, respectvol, invoelend en mét humor zijn woorden, die mij kenmerken. Cliënten ervaren mijn hulp als professioneel, laagdrempelig, betrokken, fijn, duidelijk en effectief.

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP

Static overlay