Chi Neng Qigong,Leusden
Haptonomie-header 01
Psychotrauma / chronisch trauma - Lynx
Chi Neng Qigong,Leusden

Studio Omnis
Jolanda Bast
Docent
• chi neng qigong
• chilates
• fysio pilates

Chi Neng Qigong
Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze medische Qigong-vorm is bekend vanwege het krachtige effect op de gezondheid.
 
Over Studio Omnis
Studio Omnis biedt balans in het trainen van je kracht en het leren voelen van je ontspanning. We verzorgen lessen in Fysio-Pilates, Chi Neng Qigong, Chilates en diverse stijlen Yoga. Naast onze reguliere lessen, zijn er lessen voor mensen met chronische aandoeningen, bewegingsklachten en chronische pijn. Onze groepen zijn tussen de 8 tot 12 personen met ruimte voor persoonlijke aandacht. Laat je inspireren door onze ervaren docenten!
 
Over Jolanda
Bewegen is de rode draad in mijn leven, eerst vanuit de dans en nu o.a. met Chi Neng Qigong. Gezond zijn, worden en blijven op een natuurlijke manier heeft enorm mijn interesse. Dat alles met elkaar verbonden is. Daar heb ik mij de afgelopen 10 jaar in geschoold, mede door eigen klachten. Zo had ik niet gedacht dat ik weer fysiek les kon geven én toch doe ik dat nu. Ik ben weer thuis en voel mij als een vis in het water. Vrij, blij en vitaal!

Chi Neng Qigong,Leusden

Studio Omnis
Jolanda Bast
Docent