Fysio,Pilates,Leusden
Haptonomie-header 01
Psychotrauma / chronisch trauma - Lynx
Fysio,Pilates,Leusden

Studio Omnis
Tanja Steinmeijer
Fysiotherapeut & Docent
• fysiotherapie
• yoga
• fysio pilates

Over Fysio Pilates
Fysio-pilates is een oefenvorm van klassieke Pilates en verschillende vormen van integraal bewegen. Vooral geschikt voor mensen met klachten van rug en/of bekken.
 
Over Studio Omnis
Studio Omnis biedt balans in het trainen van je kracht en het leren voelen van je ontspanning. We verzorgen lessen in Fysio-Pilates, Chi Neng Qigong, Chilates en diverse stijlen Yoga. Naast onze reguliere lessen, zijn er lessen voor mensen met chronische aandoeningen, bewegingsklachten en chronische pijn. Onze groepen zijn tussen de 8 tot 12 personen met ruimte voor persoonlijke aandacht. Laat je inspireren door onze ervaren docenten!
 
Over Tanja
Als ik op een terras zit, kan ik het niet laten om bewegingspatronen van mensen om me heen te bekijken en te beoordelen. Vanuit mijn eigen fysieke problemen in het verleden, heb ik als fysiotherapeut een enorme nieuwsgierigheid ontwikkelt naar hoe je soepel en pijnvrij kunt bewegen. Ik heb me bekwaamd in allerlei vormen van bewegingstherapie en oefenvormen. Binnen mijn praktijk en beweegstudio geef ik dan ook met veel plezier individuele- en groepstrainingen

Fysio,Pilates,Leusden

Studio Omnis
Tanja Steinmeijer
Fysiotherapeut & Docent
• fysiotherapie
• yoga
• fysio pilates