Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Ademproblemen

Ademproblemen - Expres mezelf

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP
• psychotrauma
• angst

Psychologie
Om je te helpen om bewust te worden wat je in de weg zit om je adem (lees ook: het leven) volledig toe te laten, gebruik ik gesprekken, Mindfulness-oefeningen en de techniek van het bewust verbonden ademen. Dit is een eenvoudige techniek die de inademing met de uitademing verbindt. Zo verruim je je ademhaling en kunnen onderdrukte emoties naar de oppervlakte komen om alsnog verwerkt te worden.
 
Over Marionne
Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beide 'ingangen' gebruik ik om jongeren en volwassenen met naar binnen gerichte problemen (o.a. angst, depressie, psychotrauma) te helpen. Ik ben Orthopedagoog, Danstherapeut & EMDR Master Practitioner. Oplossingsgericht, respectvol, invoelend en mét humor zijn woorden, die mij kenmerken. Cliënten ervaren mijn hulp als professioneel, laagdrempelig, betrokken, fijn, duidelijk en effectief.

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP

Static overlay