Coaching - Vitaal belang

Vitaalbelang
Janine Grothauzen
Vitaliteitskundige & fysiotherapeut

• vitaliteitsvraagstukken
• bekkenklachten
• nekklachten
• rugklachten

Over Vitaalbelang
Vitaliteit betekent vrij vertaald: ‘je levendig en alert voelen’. Dit hoeft niet persé met gezondheid te maken te hebben. Mensen die ogenschijnlijk fit zijn kunnen zich allesbehalve vitaal voelen. Omgekeerd kunnen mensen met een aandoening of ziekte zich heel vitaal voelen. Vitaalbelang is er voor mensen die meer inzicht in hun al langer bestaande klachten willen krijgen en waarbij tot op heden geen medisch aanwijsbare oorzaak voor hun klachten gevonden worden. Mensen inzicht geven in het lijf dat blijft reageren in de vorm van klachten is mijn passie. Daarnaast help ik met veranderen en volhouden, zodat er weer de regie komt over een waardevol leven in harmonie met de naaste omgeving.
 
Over Janine
Mijn passie is om mensen zo goed mogelijk te helpen, zodat ze weer verder kunnen met hun leven. Enerzijds doe ik dit als fysiotherapeut, anderzijds als vitaliteitsprofessional. Met cliënten ga ik op zoek naar antwoorden op vragen als: Waarom blijft het lichaam soms klachten aangeven? Wat wil je lijf je vertellen? Naast klachtenverlichting betekent vitaler worden: een leven opbouwen dat voor jou waardevol, leuk en belangrijk is. Ik leer je veranderen én volhouden, zodat je ook weet wat je kunt doen bij tegenslagen. Samenwerken met collega’s voor een optimaal resultaat is voor mij waardevol en ik ben dan ook blij dat ik een goede samenwerking met het team van Omnis aan ben gegaan.

Vitaalbelang
Janine Grothauzen
Vitaliteitskundige & fysiotherapeut

• vitaliteitsvraagstukken
• bekkenklachten
• nekklachten
• rugklachten