Ademproblemen - Expres mezelf

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP
• psychotrauma
• angst

Over Expres Mezelf
Expres Mezelf is een praktijk voor Psychosociale therapie, Coaching & EMDR (traumatherapie) voor jongeren en volwassenen met diverse naar binnen gerichte klachten als: angst, onzekerheid, depressie, stress/burn-out en psychotrauma. Omdat in mijn optiek lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn, werk ik graag met beide ‘ingangen’. Zo help ik jou om expres jezelf (=prachtig én krachtig) te zijn.
 
Over Marionne
Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beide 'ingangen' gebruik ik om jongeren en volwassenen met naar binnen gerichte problemen (o.a. angst, depressie, psychotrauma) te helpen. Ik ben Orthopedagoog, Danstherapeut & EMDR Master Practitioner. Oplossingsgericht, respectvol, invoelend en mét humor zijn woorden, die mij kenmerken. Cliënten ervaren mijn hulp als professioneel, laagdrempelig, betrokken, fijn, duidelijk en effectief.

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP

Static overlay