Ademproblemen - Expres mezelf
Psychologie,Psycholoog,Leusden

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog
Psychosociaal therapeut

• psychosociale therapie
• coaching
• EMDR

Over Expres Mezelf
Expres Mezelf is een praktijk voor Psychosociale therapie, Coaching & EMDR (traumatherapie) voor jongeren en volwassenen met diverse naar binnen gerichte klachten als: angst, onzekerheid, depressie, stress/burn-out en psychotrauma. Ik help jou om expres jezelf (=prachtig én krachtig) te zijn.
 
Over Marionne
Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beide 'ingangen' gebruik ik om jongeren en volwassenen met naar binnen gerichte problemen te helpen. Ik ben Orthopedagoog, Danstherapeut & EMDR Master Practitioner.
 
Oplossingsgericht, respectvol, invoelend en mét humor zijn woorden, die mij kenmerken. Cliënten ervaren mijn hulp als professioneel, laagdrempelig, betrokken, fijn, duidelijk en effectief.

Psychologie,Psycholoog,Leusden

Expres Mezelf
Drs. Marionne Boschhuizen
Orthopedagoog/Psychosociaal therapeut/EMDR-MP

Static overlay