Ademproblemen-acupunctuur

Albert Bakker Cranio
Albert Bakker
Cranio sacraal therapeut
06 - 10 90 08 53
[email protected]
Larikslaan 2 (2e etage)
Kamer 1

Over Albert Bakker praktijk voor craniosacraaltherapie
Ik help mensen met tinnitus, stress- en burn-outklachten en trauma. Cranio is thuiskomen in je eigen lichaam. Ruimte bieden zodat er heling kan ontstaan. Als therapeut ben ik bij je, vergezel je op je helingsreis, ondersteun je en ben getuige van wat er gebeurt.
 
Over Albert
Door mijn eigen ervaring met tinnitus heb ik de beroepsopleiding craniosacraaltherapie gevolgd en ben ik gestart met mijn praktijk om aan de hand van mijn eigen ervaringen anderen te kunnen helpen. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling volg ik regelmatig nascholing en workshops op het gebied van lichaamswerk, zowel cranio, maar ook rebalancing, yin-yoga en qi gong.

Albert Bakker Cranio
Albert Bakker
Cranio sacraal therapeut

Static overlay