Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Psychotrauma / chronisch trauma

Onverklaarbare klachten - Vitaal Belang
omnis circle femke van keken 500x 500

Veda Fysio
Femke van Keken
Psychosomatisch fysiotherapeut

• adem-ontspanningstechnieken
• lichaamswerk
• coaching

Psychosomatische fysiotherapie
Voel jij je al een tijdje niet helemaal jezelf en zit je niet lekker in je vel? Je voelt je steeds vaker onrustig juist op de momenten dat je niks doet? Pieker je vaker en slaap je minder? Heb je moeite met concentreren? Emotionele problemen kunnen lichamelijke reacties veroorzaken, zoals versnelde hartslag, ademhalingsproblemen en spierspanning. Een psychosomatisch fysiotherapeut kan helpen de balans terug te vinden en inzicht geven hoe emoties en gedachten van invloed kunnen zijn op het lichaam.

Met Psychosomatische fysiotherapie en coaching komt er inzicht in het lijf dat maar blijft reageren. Daarnaast help ik met veranderen en volhouden, zodat je weer de regie krijgt over jouw leven in harmonie met je omgeving.
 
Over Femke
Werken vanuit mijn hart en mijn persoonlijkheid vormt voor mij het fundament van werkplezier. Tijdens mijn sportopleiding leerde ik al vroeg dat je ‘fysiek fit’ voelen, heel waardevol is. Maar lekker in je vel zitten, gaat verder dan bewegen alleen; een positieve mindset is minstens zo belangrijk. Want wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Ik zie een (fysieke) klacht als kans en samen maken we de vertaalslag naar meer rust en energie.

omnis circle femke van keken 500x 500

Veda Fysio
Femke van Keken
Psychosomatisch fysiotherapeut

• adem-ontspanningstechnieken
• lichaamswerk
• coaching