Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Onverklaarbare klachten - Vitaal Belang
omnis circle femke van keken 500x 500

Veda Fysio
Femke van Keken
Psychosomatisch fysiotherapeut

• adem-ontspanningstechnieken
• lichaamswerk
• coaching

Psychosomatische fysiotherapie
Bij een psychosomatische fysiotherapeut gaan we niet aan de slag met de oorzaak maar de manier waarop je omgaat met de klacht (coping). Gevoelens en gedachten bepalen je gedrag. Met praktische handvaten gaan we op zoek naar het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Want alleen door stil te staan, kom je vooruit. Het is de bedoeling om de balans te herstellen tussen lichaam en geest, je welzijn te verbeteren en de kwaliteit van leven te vergroten.

Met coaching en/of fysiotherapie komt er inzicht in het lijf dat maar blijft reageren. Daarnaast help ik met veranderen en volhouden, zodat je weer de regie krijgt over jouw leven in harmonie met je omgeving.
 
Over Femke
Werken vanuit mijn hart en mijn persoonlijkheid vormt voor mij het fundament van werkplezier. Tijdens mijn sportopleiding leerde ik al vroeg dat je ‘fysiek fit’ voelen, heel waardevol is. Maar lekker in je vel zitten, gaat verder dan bewegen alleen; een positieve mindset is minstens zo belangrijk. Want wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Ik zie een (fysieke) klacht als kans en samen maken we de vertaalslag naar meer rust en energie.

omnis circle femke van keken 500x 500

Veda Fysio
Femke van Keken
Psychosomatisch fysiotherapeut

• adem-ontspanningstechnieken
• lichaamswerk
• coaching