Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie besteedt aandacht aan de lichamelijke klachten, maar kijkt ook hoe je in je vel zit qua gedachten en gevoelens.

Myofascial Energetic Release
Ben je ten einde raad, maar meer dan ooit gemotiveerd om een einde te maken aan je onverklaarbare klachten? Dan is het misschien tijd om te onderzoeken waar je disbalans vandaan komt.

Orthomoleculaire therapie
Onverklaarbare lichamelijk klachten worden zo genoemd omdat er regulier geen ziekte is ontdekt. Maar dat betekent niet dat je het er maar bij moet laten. Orthomoleculair is er vaak wel wat aan te doen.

Osteopathie
Je ervaart klachten maar men kan de vinger er niet op leggen. De osteopaat test en behandelt het bewegingsverlies van het bindweefsel ook rondom de organen.

Psychologie
Blijvende lichamelijke klachten kunnen duiden op psychische overbelasting. Verbonden ademhalen, Focussen en EMDR geven inzicht en uitzicht.

Psychologie
Blijvende lichamelijke klachten, waarvoor geen goede verklaring is, geven gevoelens van onmacht en frustratie. Zelfs wanneer je nagedacht hebt over een eventueel verband met emoties, is er meestal ogenschijnlijk geen ‘logisch’ verband. Toch is er meer mogelijk dan je denkt.