Top-navigatiebalk HOMEPAGE

Stress/burn out

Psychotrauma / chronisch trauma

Acupunctuur
Een burn-out komt vaak doordat lichaam en/of geest onder spanning staat en daardoor niet meer tot rust komt. Acupunctuur richt zich in eerste instantie op het herstellen van de energiebalans.

Fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie heeft met name aandacht voor de lichamelijke kant van stress- gerelateerde klachten en richt zich onder andere op spanningsverlaging.

Myofascial Energetic Release
Als je overspannen bent is je zenuwstelsel overbelast. Dit is geen ziekte maar het veroorzaakt vaak wel veel verschillende klachten waaronder ziekten.

Orthomoleculaire therapie
Een van de oorzaken van burn-out is een te lange overbelasting. Daarbij verbruik je veel van je reserves. Met orthomoleculaire therapie kijken we wat je kunt doen met voeding en suppletie om je te helpen weer boven Jan te komen.

Osteopathie
Zijn er blokkades in je lichaam die stress veroorzaken of die het je moeilijker maken om te kunnen ontspannen.

PRI-therapie
Je voelt je gestrest als moeder of vader en wie weet schiet je door in irritatie of boosheid terwijl je dat echt niet wil. PRI helpt je om ongewilde patronen te doorbreken.

Psychologie
Samen onderzoeken we je niet helpende gedachten- en gedragspatronen en vergroten je draagkracht, zodat je weer lekker in je vel zit.

Psychologie
Wanneer men stress ervaart dan is er een grotere draaglast dan je aankunt. Er wordt emotioneel en/ of fysiek teveel van je gevraagd.